Malzemeler:
1 kg mantar
1 parça tavuk göğsü
1 soğan
2 kırmızı biber
1-2 yeşil biber
Tuz, karabiber
Öncelikle tavuk göğsünü haşlıyoruz. Soğanları yemeklik doğrayıp soteliyoruz. Kırmızı ve yeşil biberi ekliyoruz. Biraz salça ile kavuruyoruz ardından istediğimiz büyüklükte doğradığımız mantarları da ekleyip kavurma işlemine devam ediyoruz. Mantarlarımız kavrulunca tuz, karabiber ekliyoruz. Küp küp doğradığımız tavuk göğsünü de ekleyip fırın kabına alıyoruz. Üzerini rendelenmiş kaşar ile kaplayıp fırına veriyoruz. Kaşar eriyip kızarınca fırından alıyoruz. Sıcak servis yapıyoruz. Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder